torstai 25. elokuuta 2011

hösötystä





Autokin oireili Keski-Suomen reissulla niin vakavasti että pakko oli viedä se tarkistettavaksi; jotta uskaltaako tällä Helsinginreissulle lähteä. Ihmeen kautta sain tarkistusajan eiliseksi ja isompi remppahan siitä tuli: iskareiden laakerit piti vaihtaa. Sinänsä tämä minun  vuosimallia-94  oleva, toissa keväänä tonnilla kesäautoksi hankittu ranskalaiseni on palvellut huippuhyvin ja tosi vähin remontein vaikka sillä on ajettu varmaan jo 30 000 km oston jälkeen kesäsä talavesa.


Eilenillalla kerkesin ehtoopalvelukseenkin. Oli kiitosakatistos, kiitos Jumalalle kaikesta. Se on kovin kaunis, ja tosi tarpeeseen katkeralle ja synkälle mielelleni. Totesin taas että yksi syy siihen että olen joutunut näin pahaan jamaan henkisesti on se etten ole päässyt säännöllisesti kirkkoon. Palvelukset aina palauttaa ja ravistaa minut jotenkin raiteilleen ja paikalleen. Vaikken nyt juurikaan pystynyt keskittymään enkä kiittämään, silti.

Ja sitten on pakattu. Päät hajoilee sekä minulta että Typykältä, joka myös yrittää käydä koulua tämän hässäkän keskellä. Huomenna karkaan tätä kaaosta siis Helsinkiin, lähtö on aamulla kello 5.

Rakas kuuluu voivan paremmin :-)




Ei kommentteja: