perjantai 26. elokuuta 2011

mikä päivä

lähtö Pirkkalan lentoasemaa kohti 5.30 mukana innokas ja jännittynyt ystävättäreni tyttärensä kanssa matkalla Sevillaan.
matkalla huomaan hiljaa itsekseni että eilen rempattu auto käyttäytyy huolestuttavasti ja matkan edetessä yhä vain huolestuttavammin. onneksi kyytiläiseni eivät huomaa mitään.
saavumme Pirkkalan kentälle, ja siihen loppuu ranskalaiseni matkanteko. etunivelistä kuuluu h-tinmoista kolinaa eikä auto liiku eteen eikä taakse.
soitan vakuutusyhtiön hätäpäivystykseen. käy ilmi että hinausta ei korvata koska auto on liian vanha. lähettävät kuitenkin hinausauton minun laskuuni.
Tampereella odottelen aikani Ollankedon korjaamolla diagnoosia. vetonivel rikki, uuden saa vasta maanantaina. kustannusarvio n. 150e.
koetan soittaa eiliselle korjaamolle haukkuakseni heidät ja ammattitaitonsa alimpaan hornankattilaan. eivät vastaa, ehkä hyvä niin.
kävelen rautatieasemalle missä muistan että makkari jäi autoon. Pojan luona ei ole ylimääräisiä vuodevaatteita.
juoksen takaisin autokorjaamolle hakemaan makkarin.
palattuani rautatieasemalle huomaan että Helsingin junan lähtöön onkin vielä aikaa ja juon rauhoitusoluen asemaravintolassa.
matkustan Helsinkiin, missä kaikki sujuu hyvin.
Pojan sivaripaikka kulttuuritehdas Korjaamo on kerrassaan mainio paikka. katson Taru Mäkelän ohjaaman Hannah ja rakkaus sekä Jakop Ahlbomin Sisäjuvia. molemmat ovat  järkyttävän hyviä.
olen umpiväsynyt. koetan nukkua Pojan lattialla liikenteen melusta huolimatta.

Ei kommentteja: